1.748 in Woorden
duizendzevenhonderdachtenveertig
| Getal | 1.748 |
|---|---|
| in Woorden | duizendzevenhonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | duizendzevenhonderdachtenveertigste (1748e) |
| Op een cheque | Duizendzevenhonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |