172.000 in Woorden
honderdtweeënzeventigduizend
| Getal | 172.000 |
|---|---|
| in Woorden | honderdtweeënzeventigduizend |
| Rangtelwoord | honderdtweeënzeventigduizendde (172000e) |
| Op een cheque | Honderdtweeënzeventigduizend euro en 00/100 cent |