1.582 in Woorden
duizendvijfhonderdtweeëntachtig
| Getal | 1.582 |
|---|---|
| in Woorden | duizendvijfhonderdtweeëntachtig |
| Rangtelwoord | duizendvijfhonderdtweeëntachtigste (1582e) |
| Op een cheque | Duizendvijfhonderdtweeëntachtig euro en 00/100 cent |