| Getal | 155.013 |
|---|---|
| in Woorden | honderdvijfenvijftigduizenddertien |
| Rangtelwoord | honderdvijfenvijftigduizenddertienste (155013e) |
| Op een cheque | Honderdvijfenvijftigduizenddertien euro en 00/100 cent |
155.013
is
honderdvijfenvijftigduizenddertien
Fun fact about the number 13
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 155.013 in woorden?
155.013 in woorden is honderdvijfenvijftigduizenddertien.
Hoe schrijf je 155.013 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Honderdvijfenvijftigduizenddertien euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 155.013?
Het rangtelwoord van 155.013 is honderdvijfenvijftigduizenddertienste (155013e).
Gerelateerde Getallen
Ook beschikbaar in
🇬🇧 155.013 in Words (English)
🇪🇸 155.013 en Palabras (Español)