1.510.001 in Woorden
een miljoenvijfhonderdtienduizendeen
| Getal | 1.510.001 |
|---|---|
| in Woorden | een miljoenvijfhonderdtienduizendeen |
| Rangtelwoord | een miljoenvijfhonderdtienduizendeenste (1510001e) |
| Op een cheque | Een miljoenvijfhonderdtienduizendeen euro en 00/100 cent |