Getallen in Woorden
14.720 in Woorden
veertienduizendzevenhonderdtwintig
Getal14.720
in Woordenveertienduizendzevenhonderdtwintig
Rangtelwoordveertienduizendzevenhonderdtwintigde (14720e)
Op een chequeVeertienduizendzevenhonderdtwintig euro en 00/100 cent
Gerelateerde Getallen
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 14.720 in woorden?
14.720 in woorden is veertienduizendzevenhonderdtwintig.
Hoe schrijf je 14.720 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Veertienduizendzevenhonderdtwintig euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 14.720?
Het rangtelwoord van 14.720 is veertienduizendzevenhonderdtwintigde (14720e).
Ook beschikbaar in