1.457 in Woorden
duizendvierhonderdzevenenvijftig
| Getal | 1.457 |
|---|---|
| in Woorden | duizendvierhonderdzevenenvijftig |
| Rangtelwoord | duizendvierhonderdzevenenvijftigste (1457e) |
| Op een cheque | Duizendvierhonderdzevenenvijftig euro en 00/100 cent |