142.000 in Woorden
honderdtweeënveertigduizend
| Getal | 142.000 |
|---|---|
| in Woorden | honderdtweeënveertigduizend |
| Rangtelwoord | honderdtweeënveertigduizendde (142000e) |
| Op een cheque | Honderdtweeënveertigduizend euro en 00/100 cent |