1.401 in Woorden
duizendvierhonderdeen
| Getal | 1.401 |
|---|---|
| in Woorden | duizendvierhonderdeen |
| Rangtelwoord | duizendvierhonderdeenste (1401e) |
| Op een cheque | Duizendvierhonderdeen euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.401 |
|---|---|
1.401 in woorden is duizendvierhonderdeen.
Op een cheque schrijf je Duizendvierhonderdeen euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.401 is duizendvierhonderdeenste (1401e).