140 in Woorden
honderdveertig
| Getal | 140 |
|---|---|
| in Woorden | honderdveertig |
| Op een cheque | Honderdveertig euro en 00/100 cent |
| Getal | 140 |
|---|---|
140 in woorden is honderdveertig.
Op een cheque schrijf je Honderdveertig euro en 00/100 cent.