1.340 in Woorden
duizenddriehonderdveertig
| Getal | 1.340 |
|---|---|
| in Woorden | duizenddriehonderdveertig |
| Rangtelwoord | duizenddriehonderdveertigde (1340e) |
| Op een cheque | Duizenddriehonderdveertig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.340 |
|---|---|
1.340 in woorden is duizenddriehonderdveertig.
Op een cheque schrijf je Duizenddriehonderdveertig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.340 is duizenddriehonderdveertigde (1340e).