1.262 in Woorden
duizendtweehonderdtweeënzestig
| Getal | 1.262 |
|---|---|
| in Woorden | duizendtweehonderdtweeënzestig |
| Rangtelwoord | duizendtweehonderdtweeënzestigste (1262e) |
| Op een cheque | Duizendtweehonderdtweeënzestig euro en 00/100 cent |