1.218 in Woorden
duizendtweehonderdachttien
| Getal | 1.218 |
|---|---|
| in Woorden | duizendtweehonderdachttien |
| Rangtelwoord | duizendtweehonderdachttienste (1218e) |
| Op een cheque | Duizendtweehonderdachttien euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.218 |
|---|---|
1.218 in woorden is duizendtweehonderdachttien.
Op een cheque schrijf je Duizendtweehonderdachttien euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.218 is duizendtweehonderdachttienste (1218e).