1.167 in Woorden
duizendhonderdzevenenzestig
| Getal | 1.167 |
|---|---|
| in Woorden | duizendhonderdzevenenzestig |
| Rangtelwoord | duizendhonderdzevenenzestigste (1167e) |
| Op een cheque | Duizendhonderdzevenenzestig euro en 00/100 cent |