11.020 in Woorden
elfduizendtwintig
| Getal | 11.020 |
|---|---|
| in Woorden | elfduizendtwintig |
| Rangtelwoord | elfduizendtwintigde (11020e) |
| Op een cheque | Elfduizendtwintig euro en 00/100 cent |
| Getal | 11.020 |
|---|---|
11.020 in woorden is elfduizendtwintig.
Op een cheque schrijf je Elfduizendtwintig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 11.020 is elfduizendtwintigde (11020e).