1.089 in Woorden
duizendnegenentachtig
| Getal | 1.089 |
|---|---|
| in Woorden | duizendnegenentachtig |
| Rangtelwoord | duizendnegenentachtigste (1089e) |
| Op een cheque | Duizendnegenentachtig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.089 |
|---|---|
1.089 in woorden is duizendnegenentachtig.
Op een cheque schrijf je Duizendnegenentachtig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.089 is duizendnegenentachtigste (1089e).