10.829 in Woorden
tienduizendachthonderdnegenentwintig
| Getal | 10.829 |
|---|---|
| in Woorden | tienduizendachthonderdnegenentwintig |
| Rangtelwoord | tienduizendachthonderdnegenentwintigste (10829e) |
| Op een cheque | Tienduizendachthonderdnegenentwintig euro en 00/100 cent |