1.074 in Woorden
duizendvierenzeventig
| Getal | 1.074 |
|---|---|
| in Woorden | duizendvierenzeventig |
| Rangtelwoord | duizendvierenzeventigste (1074e) |
| Op een cheque | Duizendvierenzeventig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.074 |
|---|---|
1.074 in woorden is duizendvierenzeventig.
Op een cheque schrijf je Duizendvierenzeventig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.074 is duizendvierenzeventigste (1074e).