1.069 in Woorden
duizendnegenenzestig
| Getal | 1.069 |
|---|---|
| in Woorden | duizendnegenenzestig |
| Rangtelwoord | duizendnegenenzestigste (1069e) |
| Op een cheque | Duizendnegenenzestig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.069 |
|---|---|
1.069 in woorden is duizendnegenenzestig.
Op een cheque schrijf je Duizendnegenenzestig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.069 is duizendnegenenzestigste (1069e).