1.066 in Woorden
duizendzesenzestig
| Getal | 1.066 |
|---|---|
| in Woorden | duizendzesenzestig |
| Rangtelwoord | duizendzesenzestigste (1066e) |
| Op een cheque | Duizendzesenzestig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.066 |
|---|---|
1.066 in woorden is duizendzesenzestig.
Op een cheque schrijf je Duizendzesenzestig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.066 is duizendzesenzestigste (1066e).