1.053 in Woorden
duizenddrieënvijftig
| Getal | 1.053 |
|---|---|
| in Woorden | duizenddrieënvijftig |
| Rangtelwoord | duizenddrieënvijftigste (1053e) |
| Op een cheque | Duizenddrieënvijftig euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.053 |
|---|---|
1.053 in woorden is duizenddrieënvijftig.
Op een cheque schrijf je Duizenddrieënvijftig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.053 is duizenddrieënvijftigste (1053e).