1.016 in Woorden
duizendzestien
| Getal | 1.016 |
|---|---|
| in Woorden | duizendzestien |
| Rangtelwoord | duizendzestienste (1016e) |
| Op een cheque | Duizendzestien euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.016 |
|---|---|
1.016 in woorden is duizendzestien.
Op een cheque schrijf je Duizendzestien euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.016 is duizendzestienste (1016e).