1.002.000 in Woorden
een miljoentweeduizend
| Getal | 1.002.000 |
|---|---|
| in Woorden | een miljoentweeduizend |
| Rangtelwoord | een miljoentweeduizendde (1002000e) |
| Op een cheque | Een miljoentweeduizend euro en 00/100 cent |
| Getal | 1.002.000 |
|---|---|
1.002.000 in woorden is een miljoentweeduizend.
Op een cheque schrijf je Een miljoentweeduizend euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 1.002.000 is een miljoentweeduizendde (1002000e).