1.126 dalam Kata
seribu seratus dua puluh enam
| Angka | 1.126 |
|---|---|
| dalam Kata | seribu seratus dua puluh enam |
| Ordinal | ke-seribu seratus dua puluh enam (1126) |
| Pada cek | Seribu seratus dua puluh enam rupiah |
| Angka | 1.126 |
|---|---|
1.126 dalam kata adalah seribu seratus dua puluh enam.
Pada cek, tulis Seribu seratus dua puluh enam rupiah.
Bentuk ordinal dari 1.126 adalah ke-seribu seratus dua puluh enam (1126).