1.123 dalam Kata
seribu seratus dua puluh tiga
| Angka | 1.123 |
|---|---|
| dalam Kata | seribu seratus dua puluh tiga |
| Ordinal | ke-seribu seratus dua puluh tiga (1123) |
| Pada cek | Seribu seratus dua puluh tiga rupiah |
| Angka | 1.123 |
|---|---|
1.123 dalam kata adalah seribu seratus dua puluh tiga.
Pada cek, tulis Seribu seratus dua puluh tiga rupiah.
Bentuk ordinal dari 1.123 adalah ke-seribu seratus dua puluh tiga (1123).