| Szám | 620 |
|---|---|
| Betűvel | hatszáz-húsz |
| Sorszámnév | hatszáz-húsz. (620.) |
| Csekken | Hatszáz-húsz forint |
620
is
hatszáz-húsz
Bármely szám kiírása magyar nyelven
Fun fact about the number 20
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan írjuk ki a 620 számot betűvel?
A 620 betűvel: hatszáz-húsz.
Hogyan írjuk ki a 620 számot csekken?
A csekken: Hatszáz-húsz forint.
Mi a 620 sorszámneve?
A 620 sorszámneve: hatszáz-húsz. (620.).
Kapcsolódó Számok
Elérhető még
🇬🇧 620 in Words (English)
🇪🇸 620 en Palabras (Español)