| ืืกืคืจ | 1957 |
|---|---|
[...]
| ืฉื ื ืงืืืืช | 1956 โ ืืืฃ ืชืฉืข ืืืืช ืืืืฉืื ืืฉืืฉื |
| ืฉื ื ืืืื | 1958 โ ืืืฃ ืชืฉืข ืืืืช ืืืืฉืื ืืฉืืื ื |
| ืืื | 20 |
| ืขืฉืืจ | 1950s |
| ืกืคืจื ืจืืืืช | MCMLVII |
1957 ืืืืืื
ืืืฃ ืชืฉืข ืืืืช ืืืืฉืื ืืฉืืขื