700 במילים
שבע מאות
| מספר | 700 |
|---|---|
| במילים | שבע מאות |
| סודר | שבע מאות (700) |
| בשיק | שבע מאות שקלים |
| מספר | 700 |
|---|---|
| במילים | שבע מאות |
| סודר | שבע מאות (700) |
| בשיק | שבע מאות שקלים |
700 במילים הוא שבע מאות.
בשיק כותבים שבע מאות שקלים.
הסודר של 700 הוא שבע מאות (700).