509 במילים
חמש מאות תשעה
| מספר | 509 |
|---|---|
| במילים | חמש מאות תשעה |
| סודר | חמש מאות תשעה (509) |
| בשיק | חמש מאות תשעה שקלים |
| מספר | 509 |
|---|---|
| במילים | חמש מאות תשעה |
| סודר | חמש מאות תשעה (509) |
| בשיק | חמש מאות תשעה שקלים |
509 במילים הוא חמש מאות תשעה.
בשיק כותבים חמש מאות תשעה שקלים.
הסודר של 509 הוא חמש מאות תשעה (509).