4 947 Sanoin
neljätuhattayhdeksänsataaneljäkymmentäseitsemän
| Luku | 4 947 |
|---|---|
| Sanoin | neljätuhattayhdeksänsataaneljäkymmentäseitsemän |
| Järjestysluku | neljätuhattayhdeksänsataaneljäkymmentäseitsemäns (4947e) |
| Shekissä | Neljätuhattayhdeksänsataaneljäkymmentäseitsemän euroa ja 00/100 senttiä |