47 020 Sanoin
neljäkymmentäseitsemäntuhattakaksikymmentä
| Luku | 47 020 |
|---|---|
| Sanoin | neljäkymmentäseitsemäntuhattakaksikymmentä |
| Järjestysluku | neljäkymmentäseitsemäntuhattakaksikymmentäs (47020e) |
| Shekissä | Neljäkymmentäseitsemäntuhattakaksikymmentä euroa ja 00/100 senttiä |