| Tal | 1992 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede tooghalvfems |
| Ordenstal | et tusind nihundrede tooghalvfems. |
| Forrige År | 1991 – et tusind nihundrede enoghalvfems |
| Næste År | 1993 – et tusind nihundrede treoghalvfems |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1990s |
| Romertal | MCMXCII |
1992 i Ord
et tusind nihundrede tooghalvfems