| Tal | 1950 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede halvtreds |
| Ordenstal | et tusind nihundrede halvtreds. |
| Forrige År | 1949 – et tusind nihundrede niogfyrre |
| Næste År | 1951 – et tusind nihundrede enoghalvtreds |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1950s |
| Romertal | MCML |
1950 i Ord
et tusind nihundrede halvtreds