| Tal | 1909 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede ni |
| Ordenstal | et tusind nihundrede ni. |
| Forrige År | 1908 – et tusind nihundrede otte |
| Næste År | 1910 – et tusind nihundrede ti |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1900s |
| Romertal | MCMIX |
1909 i Ord
et tusind nihundrede ni
| Tal | 1909 |
|---|---|
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1900s |
| Romertal | MCMIX |