8 790 i Ord
otte tusind syvhundrede halvfems
| Tal | 8 790 |
|---|---|
| i Ord | otte tusind syvhundrede halvfems |
| Ordenstal | otte tusind syvhundrede halvfems. (8790.) |
| På en check | Otte tusind syvhundrede halvfems kroner og 00/100 øre |