8 464 i Ord
otte tusind firehundrede fireogtres
| Tal | 8 464 |
|---|---|
| i Ord | otte tusind firehundrede fireogtres |
| Ordenstal | otte tusind firehundrede fireogtres. (8464.) |
| På en check | Otte tusind firehundrede fireogtres kroner og 00/100 øre |