8 421 i Ord
otte tusind firehundrede enogtyve
| Tal | 8 421 |
|---|---|
| i Ord | otte tusind firehundrede enogtyve |
| Ordenstal | otte tusind firehundrede enogtyve. (8421.) |
| På en check | Otte tusind firehundrede enogtyve kroner og 00/100 øre |