6 446 i Ord
seks tusind firehundrede seksogfyrre
| Tal | 6 446 |
|---|---|
| i Ord | seks tusind firehundrede seksogfyrre |
| Ordenstal | seks tusind firehundrede seksogfyrre. (6446.) |
| På en check | Seks tusind firehundrede seksogfyrre kroner og 00/100 øre |