6 444 i Ord
seks tusind firehundrede fireogfyrre
| Tal | 6 444 |
|---|---|
| i Ord | seks tusind firehundrede fireogfyrre |
| Ordenstal | seks tusind firehundrede fireogfyrre. (6444.) |
| På en check | Seks tusind firehundrede fireogfyrre kroner og 00/100 øre |