5 833 i Ord
fem tusind ottehundrede treogtredive
| Tal | 5 833 |
|---|---|
| i Ord | fem tusind ottehundrede treogtredive |
| Ordenstal | fem tusind ottehundrede treogtredive. (5833.) |
| På en check | Fem tusind ottehundrede treogtredive kroner og 00/100 øre |