5 350 i Ord
fem tusind trehundrede halvtreds
| Tal | 5 350 |
|---|---|
| i Ord | fem tusind trehundrede halvtreds |
| Ordenstal | fem tusind trehundrede halvtreds. (5350.) |
| På en check | Fem tusind trehundrede halvtreds kroner og 00/100 øre |