5 338 i Ord
fem tusind trehundrede otteogtredive
| Tal | 5 338 |
|---|---|
| i Ord | fem tusind trehundrede otteogtredive |
| Ordenstal | fem tusind trehundrede otteogtredive. (5338.) |
| På en check | Fem tusind trehundrede otteogtredive kroner og 00/100 øre |