5 252 i Ord
fem tusind tohundrede tooghalvtreds
| Tal | 5 252 |
|---|---|
| i Ord | fem tusind tohundrede tooghalvtreds |
| Ordenstal | fem tusind tohundrede tooghalvtreds. (5252.) |
| På en check | Fem tusind tohundrede tooghalvtreds kroner og 00/100 øre |