5 237 i Ord
fem tusind tohundrede syvogtredive
| Tal | 5 237 |
|---|---|
| i Ord | fem tusind tohundrede syvogtredive |
| Ordenstal | fem tusind tohundrede syvogtredive. (5237.) |
| På en check | Fem tusind tohundrede syvogtredive kroner og 00/100 øre |