520 800 i Ord
femhundrede tyve tusind ottehundrede
| Tal | 520 800 |
|---|---|
| i Ord | femhundrede tyve tusind ottehundrede |
| Ordenstal | femhundrede tyve tusind ottehundrede. (520800.) |
| På en check | Femhundrede tyve tusind ottehundrede kroner og 00/100 øre |