515 201 i Ord
femhundrede femten tusind tohundrede en
| Tal | 515 201 |
|---|---|
| i Ord | femhundrede femten tusind tohundrede en |
| Ordenstal | femhundrede femten tusind tohundrede en. (515201.) |
| På en check | Femhundrede femten tusind tohundrede en kroner og 00/100 øre |