501 031 i Ord
femhundrede en tusind enogtredive
| Tal | 501 031 |
|---|---|
| i Ord | femhundrede en tusind enogtredive |
| Ordenstal | femhundrede en tusind enogtredive. (501031.) |
| På en check | Femhundrede en tusind enogtredive kroner og 00/100 øre |