4 991 i Ord
fire tusind nihundrede enoghalvfems
| Tal | 4 991 |
|---|---|
| i Ord | fire tusind nihundrede enoghalvfems |
| Ordenstal | fire tusind nihundrede enoghalvfems. (4991.) |
| På en check | Fire tusind nihundrede enoghalvfems kroner og 00/100 øre |