488 i Ord
firehundrede otteogfirs
| Tal | 488 |
|---|---|
| i Ord | firehundrede otteogfirs |
| Ordenstal | firehundrede otteogfirs. (488.) |
| På en check | Firehundrede otteogfirs kroner og 00/100 øre |
| Tal | 488 |
|---|---|
488 med ord er firehundrede otteogfirs.
På en check skriver man Firehundrede otteogfirs kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 488 er firehundrede otteogfirs. (488.).