4 850 i Ord
fire tusind ottehundrede halvtreds
| Tal | 4 850 |
|---|---|
| i Ord | fire tusind ottehundrede halvtreds |
| Ordenstal | fire tusind ottehundrede halvtreds. (4850.) |
| På en check | Fire tusind ottehundrede halvtreds kroner og 00/100 øre |